Ejendomsselskab / boligforening

Byens Rengøring har i mange år varetaget en bred skare af rengøringsopgaver for en lang række ejendoms- og boligselskaber i Hobro, Hadsund, Randers, og omegn.

Rengøring for ejendomsselskaber og boligforeningsservice er et bredt spektrum af de rengøringsopgaver, stadig flere boligforeninger, ejerforeninger og andelsboligforeninger rekvirerer.

Vi udfører blandt andet:

  • Trappevask
  • Håndværker- og slutrengøring
  • Diverse rengøringsopgaver

Årligt renholder vi ca. 22.000 trappeopgange og 550 flyttelejligheder.

Omhyggelighed og kvalitet er i centrum, og i forbindelse med denne type af rengøring er erfaring et fundamentalt nøgleord. Med mange års erfaring, er Byen´s Rengøring det helt rigtige valg.

Ved ejendoms- og boligforeningsservice er behovet ofte meget forskelligt fra kunde til kunde. Dette aspekt tilgodeser vi hos Byen’s Rengøring, hvorfor vi skræddersyr vores produkt i mødet med kunden. Efter vi i fællesskab har fundet frem til den optimale løsning for netop kundens selskab eller forening, følger Byen’s Rengøring op på processen med blandt andet evalueringsmøder, månedlige inspektørgennemgange m.m. Disse procedurer sikrer et højt engagement og et optimalt resultat. Overordnet satser vi nemlig på kommunikation og struktur hele vejen rundt.

Referencer

Hos Byen’s Rengøring har vi stor erfaring indenfor området og vi mener selv, at vi har det bedste produkt, hvilket dokumenteres i en udpræget efterspørgsel og vores metoders store succes.

Skulle De ønske at høre, hvad vores kunder kan fortælle om os, vil vi med glæde henvise Dem til kontaktpersonen, hos den eller de af vores kunder, som kunne have Deres interesse.

Ring på tlf.: 98 52 45 54 og lad os sammen finde den helt rette løsning for netop Jeres ejendoms- eller boligselskab.

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os