Algebehandling

Beskyt dit hjem mod skader forårsaget af mos, alger og sortskimmel med vores effektive algebehandling.

Effektiv algebehandling til beskyttelse af dit hjem

Mos og alger kan være ødelæggende for tag, facader, flisebelægninger og mere. De holder på fugt, hvilket kan forårsage frostsprængninger og afskallinger, og derfor er det vigtigt at bekæmpe dem effektivt.

Byen´s Rengøring står klar til at hjælpe dig med at bekæmpe mos, sortskimmel og alger. Vi tilbyder algebehandling af en række overflader, herunder tage, terrasser, indkørsler, flisebelægninger, facader, murværk og sokler samt ovenlysvinduer og solcelleanlæg.

Vores behandling bekæmper alger og mikroorganismer effektivt og skånsomt. Der anvendes udelukkende miljøvenlige algemidler, som er biologisk nedbrudt efter 48 timer, og vi yder virkningsgaranti på behandlingen.

Algebehandling er afgørende af flere årsager. Det forlænger tagets levetid og tæthed, bevarer hjemmets æstetiske udseende, skåner miljøet ved at forhindre udskiftning af byggematerialer og forhindrer skader forårsaget af alger og mikroorganismer.

Vi udfører algebehandling af huse op til 4 meter til tagrenden fra jorden i tørt og roligt vejr.

Kontakt os i dag for at beskytte dit hjem mod algevækst og mos. Benyt dig af formularen her på siden, og vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.

Kontakt os i dag

Vil du vide mere?

Finder du ikke nok informationer om din ønskede opgave her på vores hjemmeside, er du altid meget velkommen til at kontakte os til en uforpligtende snak og eventuelt et tilbud på opgaven.