Vinduespolering

Byen´s Rengøring tilbyder at pudse dine vinduer til fornuftige priser med fokus på kvalitet.

Ønsker du hjælp til vinduespolering, er Byen´s Rengøring det helt rigtige valg. Vi besidder stor erfaring indenfor vinduespolering, da vi årligt pudser op mod 100.000 ruder!

Vi løser en bred skare af arbejdsopgaver, og kan være behjælpelig med at varetage store som små opgaver indenfor vinduespolering i Hobro, Hadsund, Randers og omegn for:

  • Privatpersoner
  • Virksomheder
  • Institutioner
  • Boligforeninger
  • Ejendomsselskaber

Kulfiber teleskopstang

Vi tilbyder vinduesvask med teleskopstang, som rækker op til 16 meter. Det svarer i de fleste tilfælde til 4. – 5. sals højde. Det vil sparer omkostningerne til en lift.

Ultra rent vand

Vinduesvask med ultra rent vand, kan De vælge til Deres bolig.

Resultatet er ofte bedre end den almindelige vinduespolering, idet hele vinduet, rammer og sprosser (så ikke bare glasset) bliver vasket med ultra rent vand fra en vandtank, som er placeret i bilen.

Vandet er, inden det kommer igennem kulfiberstangen, kørt igennem flere filtre, så alle urenheder og kalk er fjernet. Vinduerne efterlades helt rene, og vandet skal herefter blot fordampe.

Er vinduerne ekstra beskidte, kan vi varme vandet op til 55 grader, så selv det mest genstridige skidt fjernes.

Når der vaskes med ultra rent vand, vil der være en indkøringsperiode på ca. 2 gange vinduesvask. Dette skyldes, at ultra rent vand binder skidtet utroligt godt, og derved vil der i nogle tilfælde kunne ses pletter på glasset. Disse pletter er snavs og gamle sæberester fra karmene, der binder sig til vandet. Når vinduerne har været vasket et par gange, vil glasset være helt rent.

Ring til vores vinduespudser, Henrik, for et uforpligtende tilbud og yderligere information tlf.: 40 42 99 16

Hjem

Ring op

Send email

Kontakt os